Den som är den

Den som är den

fredag 11 april 2014

Svar till Sandra från Lidköping :)Hejhej
Mycket fina mattor! Var kommer de översta ifrån? Jag har, precis som du, svårt att hitta och bestämma mig för vad jag ska ha för mattor. Just nu är det matta till matsalen och soffan som är lite klurigt att få till. Mattor ska ju vara som du säger tidlösa och jag tycker de ska kunna fungera länge och till många olika färger och mönster. Klurigt detta med mattor :) tack för en toppenblogg!!!
Mvh Sandra fr LidköpingHej Sandra! :) 

Jag har haft ett par heeektiska dagar, förklarar allt  i ett senare inlägg så bloggen blev lite lidande där ett tag:/ 

men nuuu ska jag svara. Vet du vad, mattorna har jag ritat själv och de är mattor som kommer att finnas i mitt sortiment :) 

Jag blev mycket glad över att du tyckte om dem måste jag säga, blev mer säker nu på att faktiskt ta tag i att beställa.
Grunden är mörkgrå (charcoal) med linjer som kommer att finnas i olika färger. De du såg på bild hade ljus aprikos och ljus turkos. 

Tack fina, fina du för din kommentar!! :D
STOR kram

2 kommentarer :

 1. Hejhej
  Va glad jag blir att du ska börja göra egen inredning! Kämpa på and go for it!!!! Din smak och känsla för detaljer kommer göra detta till en framgångssaga! Mvh Sandra fr Lidköping

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men gud så snällt skrivet! Jag tackar och bugar :D Förhoppningsvis blir det en sådan saga och förhoppningsvis kanske just en sådan matta hittar hem till dig i framtiden ;)

   Stor kram från mig!

   Radera