Den som är den

Den som är den

söndag 20 april 2014

En påskmiddag utan påskmiddagenVi var över till Henriks mamma och pappa igår för att äta middag på påsk samt träffa Henriks äldre bror och tjej. 


Det serverades lax i ugn med tillbehör. Såå gott med lax. Värdinnan sa " om man nu ändå ska bjuda på mat kan man väl få bjuda på sådant man själv tycker om" :)


Helt rätt! 


Värdinnan


Som då också är Henriks mamma :)


Henriks bror och i bakgrunden hans tjej :D

Vi kom dit till fyra tiden och åkte hem med blod i ögonen strax efter tio på kvällen. Jag är så trött nu för tiden att ögonen blöder efter klockan nio.. typ.

Kvällen var fantastiskt trevlig. God mat, efterrätt och bra sällskap. Det finns tydligen inget samtalsämne vi lämnar orört när vi alla träffas. Det pratas politik "dagens ungdomar" dagis, jobb, nöje, skvaller om kändisar, ja you name it :) 

Inte ett enda påskbord blev det för oss i år, men som Henrik sa idag på Ica Maxi så har vi inte saknat det heller. Det blir säkert mer uppstyrt senare i livet, med större sällskap, sammanstrålning av familj och vänner. Men för nu är det väldigt lugnt och otvingat att vara vi måste jag säga. Vi gör vad vi vill när vi vill det och det är väl precis så jag vill ha det. 

För nu.

Hur firar ni påsk? :) 


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar