Den som är den

Den som är den

fredag 13 december 2013

Lussefrulle i soffan


Idag bullade jag upp med saffransskorporna, favoritosten och kanelkaffet i soffan. 
Med tända ljus och "brasa" sitter jag nu här och jäser i värmen. Det här är väl den enda gången jag hade tyckt det vore skönt om det var mörkt ute lite längre. eller så får jag helt enkelt pallra mig upp tidigare, det funkar ju det med ;)


Idag skulle egentligen barnen ha kommit till oss men då mamman hörde av sig igår och berättade att N har ögoninflammation kände vi pågrundav Henriks arbete att vi får skjuta på det tills hon blir frisk. Det är ju otroligt smittsamt och dumt är det att sprida runt det ännu mer. 
Men ja... det där samvetet. Det känns inte bra att säga nej :/ 
Vi brukar inte säga nej, på ett år har vi varit tvungen att säga ifrån tidigare och det var när de hade löss. Då kände vi också att det var dumt att chansa... det är så svårt det här, när det inte är ens egna barn och rutinerna inte sitter i märgen. 

Om man vågar på sig en fråga, hur hade ni gjort?
Kanske svårt för er att svara på såklart.. det här gäller stödbarn och inte "varannanveckabarn", då vill man ju ha hem dom i vilket skick dom än är i kan jag tänka mig.

Jahapp, nog pladdrat :)

Ha en underbar lucia!

Varm kram
Emma
2 kommentarer :

  1. Jag tycker att du redan är exemplarisk som ställer upp, det är, tycker jag, ok att säga ifrån när det inte känns rätt. Du är en så fin människa! Kram!!

    SvaraRadera
  2. Så klart du ska köpa en ananas finis! ;) Kramis

    SvaraRadera