Den som är den

Den som är den

fredag 22 februari 2013

Vårnytt i hallen
Ljus Voluspa, vas Hm, ny lampfot Clas Ohlson
Nytt smink HM, kulören heter Porslin.. haha hur ljus är jag


Hallen sett från köket, spagetti tavlan till vänster


Meeeen, jag har inte tagit bort klisterlapparna ser jag nu. 

God eftermiddag!
Ja men så här ser det ut i dagsläget i våran hall. 
Det är nog det rum i vårt hem som jag haft mest problem med. Har liksom inte haft en klar bild av hur jag vill ha det och inte har jag fått en känsla av hur jag vill ha det heller. Förrän nu, den tidlösa och mer modern/eleganta stilen (även om jag kanske inte lyckas fullt ut att förmedla det ) vill jag fortsätta med och ha som röd tråd igenom hemmet. Svart, vitt, grått, silver med accentfärger som man kan förändra allteftersom årstid.
Pallen fick flytta ut i hallen och tavlan hänger också på en plats i hall området. Det känns rätt så nu får det vara så. Där hallen och tavlan stod och hängde i köket tror jag att jag ska göra någon förvaring för kokböcker och samla på mig fler sådana, jag tycker att det är fint när man har dom framme.

Så, idag ska jag måla, städa och plocka för imorgon, om hon inte kör vilse ;) kommer soffiepropp hit :) Det ska bli helt fantastiskt roligt att hon vill komma ner hit med sin stora mage. Då ska vi mysa bara hon och jag. Henrik ska tydligen jobba imorgon sa han men han får väl vara med på nått hörn på kvällskvisten om inte han tar tillfället i akt och pubbar med vänner *pik, pik*

Kram på er

1 kommentar :

  1. Jag tycker det ser fint ut och även lite vårstämning. Ska nog ta och göra om lite här också. Ibland behövs inte så mycket, flytta om lite saker kan göra stor skillnad. Nu måste jag kika runt inne hos dig, första gången jag är här:)
    Kram

    SvaraRadera