Den som är den

Den som är den

måndag 7 januari 2013

Att inte ta åt sig


Hej hörni. 

När man spenderar så mycket tid som man ändå gör i andras bloggar och läser kommentarer och tar del av någon annans liv så är det oundvikligt att det inte uppstår avundsjuka, irritation och konflikter. 
Det ser man ju på olika håll och kanter ibland hur vissa, 99 % storbloggare då, får utstå en hel del skitsnack (ursäkta språket). 

Det enda man kan armera sig med då man tyvärr inte kan bestämma vad folk ska tycka, tänka eller säga är ett bra självförtroende och en känsla av att man själv vet vem man är och vad man står för. 
Jag är hellre hatad för den jag är än älskad för den jag inte är. 
Bara man kan vara ärlig och sig själv så har man kommit långt så långt! 

Sen vill jag bara förtydliga att alla dem som har något ont att säga inte egentligen tycker det som säger utan det är en reaktion på den starka avundsjukan som uppstår och man måste då snabbt som attan underlätta de tunga känslorna av att inte själv duga då denne inte ser sig själv lika framgångsrik/smal/snygg/etc.etc. 

Så vad har vi då, jo en människa som projicerar över dennes egna dåliga självkänsla på alla som denne nu tycker sig ha det "bättre".

Man kan inte må dåligt av vad någon säger så länge man inte tillåter det, och försök att komma ihåg, hur klyschigt det än är, det bottnar i dålig självkänsla och avund. 1 kommentar :

  1. Meeeen finaste, tack så mycket !! Det värmer ska du veta !! Du har så rätt i att inte oroa sig för något i förväg, men det äär ju såå svårt att inte göra de :P Ska försöka sluta, bums :P hehe.

    Åh du, såg att du hade ringt igår, flera timmar efter du ringt och då hade jag besök, sen glömde jag ringa upp. Det är typ dödsdömt att ringa mig, jag har alltid på ljudlös och offtat mobilen i jackfickan eller på laddning åhsen är jag sämst på att ringa tillbaka, har jag märkt ;P ska bli bättre !! :P

    PUUUSS !

    SvaraRadera