Den som är den

Den som är den

måndag 5 november 2012

Ännu en månad

 
Ja, idag är jag tung och låg. Inte bara pågrund utav vädret utan också för att detta blev ännu en månad som vi inte lyckades. Jag var ganska säker på att det hade tagit sig den här gången, det kändes liksom som det gjorde i maj då när jag plussade. Men jag tog ett graviditetstest nu imorse och det hånade mig med sitt stora feta minus.
Jag hatar graviditetstest!
 
Japp, då är det bara att invänta tant röd och sätta igång och pissa på ett par andra stickor då som ska kartlägga mig och indikera hur, var och när vi ska ligga.
Romantsikt skit det här.
 
Alltså varje morgon när jag sitter där med tempen i käften, en sticka mellan benen som jag försöker pissa på och pissar på mig själv samtidigt (varje morgon) känner, klämmer och kollar konsistens brukar jag få sådana där utomkroppsliga uppleveleser och det jag ser är en sorglig syn alltså.
 
Jag vill inte det här nå mer och helt seriöst så är jag så mätt på den här skiten att det fanimig står mig upp i halsen. Ok, jag ska inte ha barn, nä men vad bra då! Jag har förstått det nu och det är ju dumt att kämpa emot liksom.. det slukar min energi och det gör mig helt ärlig jävligt koko ibland.
 
Jag tänkte skriva nya tag. Men nej, det blir inga nya tag från min sida. Jag skiter i det här nu!
Vi får se om läkaren hör av sig angående remiss för IVF, dit åker jag men inget mer.
Jag tar inte ett spadtag till i den här skiten!
Fy fan på ren svenska!!!!!!!
 

2 kommentarer :