Den som är den

Den som är den

tisdag 21 augusti 2012

Dem är gles nu - DIY tips

Enkelt, och avskalat


Det behöver inte vara så mycket mer krångligare än så där .

Det är så roligt att butiker som säljer muttrar, rör-ihop-kopplings-mojänger, VVS rör och annat dylikt nog har fått en heeelt ny typ av kund.
Bland alla gubbar och grabbar som samlas där inne för att fort införskaffa sig lite material till div. projekt i hemmet eller på jobbet finns nu vi, Kvinnan i högklackat, hög-hår-bulle, klädd i ljusa kulörer som direkt hämtad ur katalog, med handväskan i armvecket, Iphonen i handen, solbrillorna på huvudet och vrider och vänder på varje grej, åar oss för hur snyggt det kommer bli när vi kommer hem. Vi provar i vissa fall även muttrarna på fingrarna för att se om de kanske till och med kan fungera som smycken. Kanske borde köpa flera paket, tänker vi för att göra det där stora och tunga halsbandet?!
Ja, så där står vi och där står dem och 2 världar möts :)
Jag undrar hur vi skulle tänka om vi skulle stå inne i en liten boutique bland utsökta ljushållare, plädar, mattor och textilier.
In kommer urkunden för Biltema och börjar klämma på prylarna, han är ute efter något att skydda sätet i bilen med från sina lortiga kläder med. En vanlig filt säger han och sliter tag i en fin pläd som inte ens barnen där hemma hade fått titta åt.
Den skulle så fint bara ligga i sin flätade korg och förgylla min tillvaro.
Ja, 2 världar :)


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar