Den som är den

Den som är den

torsdag 17 oktober 2013

Små glimtar från mitt ZBH hemTrasmatta i läder "Arizona" 349 kr
Ljusstakar "Mango" 2-pack 399 kr

Jag var i extas när jag fick hem paketet från dem här i veckan. Jag satt i timmar och bara grävde fram prylar ur prasslande papper som jag gick omkring med och provade ut olika platser i hemmet. 

Men, det är inte för mig att pynta med utan för mig att inspirera andra med så tanken är att jag ska fixa ett visningsskåp i "mitt" rum intill hallen. Där tänker jag ha sakerna för dem som hellre kommer hem till oss och klämmer och känner istället för att ha ett visningsmöte. Det fungerar ju det med. En kopp kaffe, lite trevligt prat och inredning, det blir liksom inte bättre än så för mig ;) 


Varm kram 
Emma

2 kommentarer :

 1. Då gick vi i samma klass! :)

  När jag redigerar bilder så använder jag Photoscape, ett riktigt bra program som finns att ladda ner gratis. Ska jag göra olika kollage så använder jag Picasa.

  SvaraRadera
 2. Vi skyller på att det var länge sedan! ;)

  Jag var väl den som hördes minst antar jag. Jag var inte riktigt med i gänget då jag gick högstadiet i Färila och nästan alla andra i klassen hade gått i Järvsö. Det var inte så lätt att komma in i ett "gäng" som redan kände varandra så väl.

  När det gäller redigering av bilder så får man prova sig fram. Det tog ganska lång tid för mig att lära mig också och man lär sig nya saker hela tiden!

  kram

  SvaraRadera