Den som är den

Den som är den

tisdag 10 juni 2014

Ännu en sak på önskelistan - Oliver furniture


Japp, apropå saker som gör en kissnödig tänkte jag visa vilket skrivbord vi ska beställa när det blir dags. Måste göra en minirenovering av rummet det ska stå i först. Min bror och hans flotthuvud gjorde på tapeten när han sov där.Vi har bestämt oss för detta skrivbord från Oliver furniture. Är det inte bara så simpelt och elegant?

Och ännu lyckligare blev jag när jag såg att det finns som beställningsvara i en butik i Linköping - 200m2. Jag har fått se skrivbordet live och det är inte alltid man får göra det när man bor i en småstad inte. Allt man ser är något litet på skärmen och sen håller man tummarna för att det blir så bra som man hoppas när väl varan levereras.

Japp, projekt och önskelistor finns det gott om. Medel till att göra allt nu, nu, nu på en gång finns icke. Så här ska prioriteras och listas, betas av och klappas på axel för ett bra jobb med tålamodet.

1 kommentar :

  1. Ger mig själv två örfilar. Den första är för att det var alldeles för länge sedan jag läste din fantastiska blogg. Shit du skriver bra! Älskart! Jag har dock nu läst ikapp allt och tittat på samtliga bilder. Riktigt riktigt på riktigt bra. Så rätt fram, ärlig och rolig. Förebild! Örfil två - Storabröstbilden. Kram!

    SvaraRadera