Den som är den

Den som är den

tisdag 5 mars 2013

Idag är dagen jag har väntat på


Det är en fröjd att titta ut genom fönstren nu när det är så ljust och vårigt, man blir ju så glad att det spritter i magen :)

God morgon hörni :)
Ja igår som jag skrev åkte vi land och rike runt... Östergötland, vi åkte runt Östergötland. Men, hit och dit, fram och bak. Jag tror vi besökte alla bilhandlare vi kunde komma på och se, och aaaaalla försökte ju förstås kränga en bil. Vi gick in ganska bestämda på vad det fick kosta, läs Henrik var bestämd, och lät oss inte luras av olika dealer och bling bling som de kunde kasta med, läs Henrik lät sig inte luras av dealer och bling bling. 

Tänk, äntligen ska vi bli med bil. Vad det kommer underlätta för oss alltså och oavsett vad vi som par går igenom nu måste vi ha en bil, det kan faktiskt tillockmed hjälpa oss tror vi. 
Spontaniteten är har har varit väldigt låg då vi bor på Verkstadsön och inte har en enkel väg till varken stan eller en busshållplats. Varje gång vi behöver åka någonstans som ex. Ica Maxi så måste Henrik gå upp till sin mamma och pappa och låna deras bil och så fort vi har behövt köpa något större på IKEA, samma där, hans mamma och pappa.
Och eftersom vi just har lånat deras bil känns det inte som om att man vill låna den bara för att åka ut och se sig om eller göra några onödiga utflykter liksom. Sen när jag ska åka uppåt, alltså till Gävle/Sandviken så har vi fått hyra bil då det har varit det mest enkla och mest ekonomiska framför tåg och buss, men det går fortfarande loss på en 2500 kr minst. 

Jag minns när vi bodde i Norrköping och inte hade hans mamma och pappa i närheten heller vad vi kämpade alltså. Varje gång vi skulle storhandla fick vi åka spårvagn och buss till Ica Maxi och sen taxi därifrån. När vi behövde Ikea då vi var i stort behov av möbler då fick vi åka spårvagn, pendeltåg och en buss för att komma ut dit och samma hem. Men därifrån åkte man ju inte tomhänt så ni kan ju tänka er DEN frustrationen. Det är ju ett under att man inte blev ett spykfall på plats.

Så på något vis känner jag att vi banne har gjort oss förtjänt av en bil nu som vi har jobbat utan för att få det att gå runt. 
Ilandsproblem, i know, men likförbannat så blir allt liiite svårare utan bil. Så är det bara. 

Så idag mina vänner åker vi till Landrins bil i Västerås och hämtar hem våran skönhet :)))
På återseende ;)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar