Den som är den

Den som är den

fredag 15 februari 2013

Nytt i sovrum
Örngott gråa och vita från HM Home.

Gooo kväller ;)

Alldeles precis la vi sista ungen i säng då den första som vanligt slocknar 10 minuter in i filmen med både gottat och flaskan (med mjölk) i hand. Den andra satt mellan oss i soffan och hade otroligt intressanta diskussioner med sig själv och/eller oss. Vi drog igång filmen Anastasia och han började yra något om tomten, morfar, farfar och mannen med svarta håret. Men han släppte aldrig blicken från tv.n så det var lite svårt att veta vem han pratade med eller om det var så att han ville att man skulle engagera sig i konversationen han verkade ha med sig och ... ??? Både jag och Henrik tittade på varandra och försökte hålla oss för skratt. Mitt i allt säger han "nu vill jag gå och sova" så ja, det var ju bara till att låta han gå och sova det då.  Han är ju bara för skön den där killen alltså. 

Så nu sitter vi här, vi har precis knäppt på en film, Dark shadows och FYI, jävlar vad snygg Michelle Pfeiffer är alltså. Hot moma! ;)

Ja, vi hörs nog lite senare skulle jag tro. 
Kramis

1 kommentar :

  1. Åh va fina :)

    Jo tycker det är lite överskattat med Alla hjärtans dagen. Men fick ett ordentligt ryck & bakade med mera, plus lagade trerätters tills min herre kom hem.. haha..

    Vi bor i skäggetorp :)

    SvaraRadera