Den som är den

Den som är den

lördag 2 februari 2013

Arbetsintervju


Kläderna från intervjun igår. En blus som jag fyndade på Vila för 75 kr

God morgon!

Här sitter jag i ett hus fullt med sovande människor och en hund.
Anna har med sig en kamera som hon fick i julklapp som hon ännu inte vet hur man gör med så jag "ställer ju sååå gärna upp" och visar henne. Så kort, det kommer det finnas ;) 

Igår, hektiskt !
Intervjun tog cirka en timme, lite mer kanske och jag vara alldeles svettig när jag kom ut därifrån. Jag kände mig inte fullt lika charmig denna gång. Det är faktiskt skräckinjagande att sitta med två som frågar en saker som "varför ska vi just välja dig, vad kan du bidra med, hur hanterar du stressiga situationer?"
Det blir rätt klyschiga svar på de där men igår svarade jag rätt vettigt och utifrån mig själv kan jag tycka. 
Men det är så svårt för mig att sitta och visa mitt seriösa jag när jag alltid brukar "lätta upp stämningen" vid stressiga eller pressade situationer. Men det finns en tid och plats för allt och det vet jag. 
Men att jag inte får vara skämtsam och få dem att dra på mungiporna är som att jag inte får andas under hela intervjun. Typ :) 
Efter intervjun åkte jag och Henrik till Ikea och köpte fåtöljen som vi (jag) sneglat på alldeles för länge nu. Fotöljen gick ta mig f*n preciiiiiiiiis in i bilen, efter mycket vick och trix och svordomar.
Brumma hem fort som bara den, slänga in sakerna och rodda och grejja hemma innan fin besöket kom. 

Jag vet inte om det är någon som hört Mammas nya kille på P3, men jag kunde ju inte sluta tänka på Lacken, en karaktär som har där. Om ni inte hört, lyssna
Det där är min humor rakt igenom :)Nu börjar det lukta kaffe här så jag tror att jag ska gå och väcka resterande hushåll nu :)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar