Den som är den

Den som är den

tisdag 3 juni 2014

En dåjagens & kusliga energier i vårt vardagsrumBild från förra veckans klädprovning på Lager 157


Men åh, jag la märke till att det nyss började dugga, härligt säger jag!
Varenda vårkant sitter jag och gapar efter sol som en fågelunge och är så urbeta trött på mörkret och vintern att det fan står mig upp i halsen, men (!) Så fort solen kommer, så fort att graderna stiger och dagarna blir längre känner jag hur ångesten och längtan efter något svalare och mörkare pickar på mig.
Mitt i pannan, typ. 

Snart skänker jag mig själv till forskning för jag begriper ingenting längre. 

Nu ska ni få höra. 
Vardagsrummet hemma hos oss, det där rummet med kvällssol, furutrapp och lackad ekparkett gör mig fysiskt sjuk. Det var det enda rummet under tiden jag var gravid som jag absolut inte kunde vistas i utan fick fint häcka i köket. Det rum längst ner med morgonsol och svala kulörer.

Den varma solen i kombination med de varma färgerna och det faktum att det blir varmt som solvarm pung där uppe gör att jag nu under sommaren inte kan vara där. 
Henrik har själv lagt märke till hur mitt humör skiftar kraftigt bara genom att gå upp för trappan, hur jag blir låg, att jag får humörsvängningar och blir orkeslös. 

Det ÄR så dåliga energier i det där rummet att det nästan går att ta på det. Jag kommer aldrig till ro där. Av alla rum som finns hemma hos oss är det bara i det som jag roddar omkring med möblerna som jag gjort nu varje vecka sedan vi flyttade in för precis två år sedan. Antagligen i hopp om att hitta ron någonstans.
Undrar om man kan ta dit någon som är lite expert på sådant som har med energier/feng shui att göra. Någon som kan berätta för mig varför jag mår som jag gör i det rummet och vad jag kan göra för att göra det bättre. 

För som det är nu vill jag inte vara där alls faktiskt och bara tanken av att behöva sitta där eller gå igenom det för att komma till sovrummet gör mig illamående nästan.
Helt galet och som sagt, ni behöver inte säga det, jag säger det själv. Jag är faan inte klok!


Är det någon som kan känna igen sig i det här eller som varit med om något liknande? 


1 kommentar :