Den som är den

Den som är den

torsdag 6 mars 2014

Snygga kuddar och skjorttankar





Dessa snygga fodral hittade jag på Sleepo igår och la till på min "vill ha någon gång" lista som om jag skulle skriva ut skulle kräva ett paket A4 papper. typ.

Mina favoriter är den översta och den nedersta. Den i mitten är fin.... men den känns också en aning höstig tycker jag. Men så är jag lite svag för rosa och brunt eller blått och brunt tillsammans.

Tänkr er bara, ett par blå denim jeans med ett brunt skärp och en smutsrosa tunika.. haaa?? :)

På tal om kläder så är jag på jakt efter en ickefigursydd enkel vit skjorta. en krispig (sofie ;) vit skjorta.
Att den inte ska vara figursydd är för att få bort den tär tunika, blus känslan, vill kunna stoppa in skjortan i ett par låga kostym bryxor.

Lite något som det här

Skärmavbild 2014-02-07 kl. 09.56.47

Bild lånad av uniprice.



Bild lånad av Femina.

20110923detalj1

Bild lånad av idacederberg

Snyggt söddu!!

nu ropar sängen, måste svara.

Godnattkram


3 kommentarer :

  1. Hej rara du!
    Jag vet, det där kuddarna. De florerade på insta hela dagen igår och gav massa ha känslor men också lite retsamt talade om att jag minsann inte behöver köpa mig någon mer kudde just nu..suck! Förstår precis hur skjortan ska se ut, typ herrmodell, och blir så snyggt till kvinnliga jenas eller snyggbyxor. Jag längtar så till att få bort mitt klot för inte ens den största herrskjortan skulle hänga löst på mig just nu..haha! Såg längre ned att du ju också suktar efter snöskåpet. Ibland försöker jag intala mig at det kanske inte kostar så mycket men när jag gräver i börsen så jo, det gör faktiskt det.. Men tycker det är synd att inte ikea har glasdörrar till sina låga billyskåp. Det har till det höga men till de lägre finns det bara täckande. Annars hade det kunna varit ett alternativ för mig.
    Ha en fin fredag!! Kramar

    SvaraRadera
  2. Hej Emma! Du anar inte hur glad jag är att ha hittat till ditt fina krypin. =) Dina ord och bilder har fått mig att gå igång och äntligen snygga till det sista här hemma...det var ju bara två år sedan vi flyttade in. =P När du skrev att du var sugen på en bra skjorta tänkte jag att jag måste tipsa om The Shiry Factory. Köpte själv en blå kritstreksrandig dröm för en vecka sedan. Billiga är de då rakt inte men jag har aldrig haft ett skönare och snyggare plagg. Tips, tips! Kramar till dig pärlan! //Johanna Hasselgren

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men Johanna Hasselgren!! Nu jävlar hahaha :))))))) Vad.GLAD jag blir att du hittat hit, vad har du pysslat med de senaste ... 11 åren?! Herregud :S Jag brukar kika in på Instagram ibland och snoka runt ;)

      Vad härligt att höra att jag kunnat bidra med en spark i rumpan angående eran lägenhet. Vi har bott här i ca två år vi med och är ÄNNU inte färdiga. Det kostar ju en hel del att vara så där in i bomben jävla ambivalent som jag är hahaha

      Hoppas verkligen att allt är bra med dig vännen!?

      STOOOR kram

      Radera