Den som är den

Den som är den

tisdag 18 februari 2014

En smooth morning & en förfärlig upptäcktEn kopp Tassimo, ett ägg och en smoothie gjord på kanel, banan och äpple.
Detta får mer än gärna bli en vana. 


Sitter med Spotify nu och ska snart klä mig för att bege mig ut. Ikväll vankas bio i alla fall, en välkommen utflykt. 
Har suttit hela morgonen och letat lägenhet i Linköping. Både jag och Henrik är liksom färdiga med Motala och hyresrätten vi har här. Den är ju under all kritik alltså. No more ekparkett för min del och inga nikotingula skåpluckor heller för den delen. 


En förfärlig upptäckt jag gjort de sista veckorna är just hur otroligt ohjälpsamma människor är till naturen. Jag springer omkring i inredningsbutikerna på stan och ber människor om 2-3 minuter av deras tid. Förklarar att det gäller en marknadsundersökning angående en spännande affärsidé rörande inredning.

Både jag och min vän (hon har en välbesökt blogg) lägger ut frågorna i våra bloggar och i mellan oss har vi fått 17 svar ut av hundratals besökare.

Det enda jag kan ta ifrån det är att människor i överlag inte alls önskar varandra gott, kanske inte vill stjälpa men tänker då fan inte hjälpa heller. 

Fantastiskt egentligen! 

Nä, so long hörni! 

2 kommentarer :

  1. Hej! Jag hade tänkt svara men det var lite krångligt att göra det fort: lite för många frågor samt man kunde inte se alla frågor och skriva samtidigt alltså tekniskt lite svårt vilket stoppade mig. Jag vill dock människorna inget ont!

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera