Den som är den

Den som är den

torsdag 16 januari 2014

Mera sovrum & tankar kring andra rumDet blir lätt så att det blir de rum som är någorlunda färdiga, i möbelväg, och som har vita väggar som jag pyntar i och tar foton av. Just i dagsläget så är det bara sovrummet egentligen. Köket är inte på långa vägar färdigt och kommer antagligen inte kännas färdigt heller då jag inte kan göra något åt golvet eller luckorna där. Vardagsrummet väntar på att få är några omgångar färg och hallen likaså. 

De senaste dygnen har jag börjat göra ett mentalt kollage för "mitt rum" också. Det är inte mitt men mina kläder finns där inne plus en massa annat bråte i ett par garderober som vi ställde upp för ett par månader sedan. 


Jag är eller var inne på att måla väggen man möts av, en kortvägg utan fönster, i en dov rosa färg bara för att det är sååå snyggt. MEN rosa är ju just nu lite av en trendfärg och som vi alla vet är trender något som kommer och går och eftersom jag vill att min inredning ska kunna stå sig i alla tider och under alla trender kan den rosa färgen få hamna på en eller några detaljer om det ska vara. 

Ja jag har nog bestämt nu hur det ska se ut men det blir roligare att sammanställa ett kollage att visa istället.


Ha en fin torsdag! :)
Kramen

2 kommentarer :

  1. äh, måla väggen rosa :) är det bara en vägg så är det snabbt att måla tillbaka vitt eller en annan färg när man tröttnar :)

    SvaraRadera
  2. Titta, det ser ju jättefint ut :) /Sara (grannen)

    SvaraRadera