Den som är den

Den som är den

fredag 23 november 2012

Clearblue monitor

 
 
Jahapp, det var ju smärtfritt var jag på väg att skriva.
 
Jag började med att ställa in vilken dag som var min första mensdag och på så vis skulle monitorn själv känna av vilken dag som var dag 6 i min cykel och därför signalera när det var dags att börja testa sig.
 
Så, kissa på stickan, in i monitorn och sedan vänta.
Hög?!
Hög redan dag 6 i cykeln?! Alright tänkte jag och fortatte varje dag som klockan att kissa på en sticka och sedan stoppa in den i monitorn. Dag 6-10 var hög, iförrgår på dag 11 och igår dag 12 gick den upp på max och visade ägglossning och idag är den nere på hög igen.
 
Idag har jag smärtor från helvetets hålor, jag antar att det är ägglossningen jag känner av och jävlar i min lilla låda vad det gör ont!!!
 
Jag har absolut ingenting att hymla med längre i denna blogg då jag har blottat mig rätt rejält som det är och som jag också ville. Därför kommer jag fortsätta att skriva om mina erfarenheter vad gäller fertilitet och allt som rör det för jag vet att det alltid hjälper någon...
 
Den här månaden har ju egentligen monitorn varit lite av ett överflöd då jag har löpt som en marskatt på Viagra. Jag har ålat, juckat och i princip försökt para mig med allt som sitter fast.
Så vi behövde inte en monitor som berättade var när och hur den här gången :)
Men det är ändå spännande att se hur kroppen fungerar iallafall.


Nu ska jag göra några till knop på jobbet innan ag tackar för mig och beger mig hemåt för HELG :D

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar